Sprache ändern
MagyarDeutschEnglish
Währung auswählen
Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Bewertung

Ágyásszegély

Hauptkategorie >Ágyásszegély

Az ágyásszegély egy olyan határoló szerkezet, amelyet a kertben vagy más zöldövezetben használnak, hogy elkülönítsék az ágyásokat vagy más növényes területeket a környező területektől. Az ágyásszegély lehet természetes vagy mesterséges anyagból készült, és számos funkcióval rendelkezik, amelyek segíthetnek javítani a kert vagy más növényes területek megjelenését és egészségét. Az ágyásszegélyek legfontosabb funkciói közé tartozik a növények határolása. Az ágyásszegélyek segítenek elkülöníteni a különböző növényeket, így lehetővé teszik a kertészek számára, hogy könnyebben ápolják a növényeket, és megakadályozzák a gyomnövények terjedését. Az ágyásszegélyek használata javíthatja a kert vagy más növényes területek általános megjelenését, és rendet tartanak a kertészkedés során. 


Sortieren nach:

-10%
NEU
-8%
NEU
Beetumrandung , Gartenumrandung 20x60 cm
1 290 Ft  1 190 Ft
  Stk    In den Korb In den Korb
-5%
NEU
Beetumrandung , Gartenumrandung 40x120 cm
3 890 Ft  3 690 Ft
  Stk    In den Korb In den Korb
-4%
Beetumrandung , Gartenumrandung 60x120 cm
5 290 Ft  5 090 Ft
  Stk    In den Korb In den Korb
 

prev
next

Előnyei:
praktikus térhatású virág és növény ágyásokhoz
könnyű rögzítés a kihegyezett fadaraboknak köszönhetően
Magasság: 10, 20 , 40 vagy 60 cm magasságban
Hossz: 60 cm, 120 cm választható
Kézzel készített kiváló minőségű termék.
A fűzfavessző nagyon rugalmas és hajlítható fa, ezért nagyon könnyen formázható. Ezért is ideális kosarakhoz, kerítésekhez és növény szegélyekhez. A fűzfából készült virágszegélyt kézzel készítették. Csak válassza ki a kívánt magasságot (10 cm / 20 cm / 40 / 60 cm), a kívánt hosszúságot (60 cm / 120 cm) hogy hangulatának megfelelően készítse el virágágyást.

ágyásszegély

Egyedi méretek gyártását is vállaljuk magasság max.100 cm szélesség max.120 cm

Gyorsan elkészíthető
A praktikus kihegyezett fadarabok lehetővé teszik a keretek nagyon gyorsan történő beállítását és az kerti szegély lehető leggyorsabb elkészítését.