TOP termékek

Házhozszállítás

Szavazás

Nádszigetelés 20 mm

Nádszigetelés 20 mm
Nádszigetelés 20 mm
Nádszigetelés 20 mm
Nádszigetelés 20 mm
Nádszigetelés 20 mm
Nádszigetelés 20 mm
Nádszigetelés 20 mm


Nádlemez - a természetes hőszigetelés

Szigetelő Nádlemez - Természetes és helyi megoldás a hatékony hőszigeteléshez

Válassza épületéhez a Szigetelő Nádlemezt, amelyet saját aratású nádból készítünk és nagy tételben kínálunk több méretben. A termékünk tökéletesen illeszkedik az ökoépítészet és a zöld építési trendekhez, miközben fenntartható és környezetbarát megoldást nyújt az épületek hőszigetelésére.

Fő előnyök:

  1. Környezetbarát és fenntartható: A nád, mint természetes és megújuló alapanyag, minimalizálja a természeti erőforrások kimerülését és hozzájárul a környezeti fenntarthatósághoz.

  2. Kiváló hőszigetelés: A Szigetelő Nádlemez természetes szigetelőanyag, amely hatékony hőszigetelést biztosít mind hideg, mind meleg időben, jelentősen csökkentve az energiafogyasztást és a fűtési, hűtési költségeket.

  3. Légáteresztő: A nádlemezek természetes szerkezete lehetővé teszi a levegő cirkulációját, így csökkentve a pára és a penész képződését az épületekben.

  4. Rugalmas méretezés: A Szigetelő Nádlemezt több méretben kínáljuk, hogy könnyen alkalmazkodjon a különböző épületi igényekhez és elvárásokhoz.

  5. Helyi termék: A nád termesztése, aratása és a nádlemezek gyártása saját területünkön történik, elősegítve a helyi gazdaság fejlődését és a környezetbarát szállítási megoldásokat.

  6. Könnyű szerelhetőség: A Szigetelő Nádlemez könnyű és egyszerűen kezelhető, így a telepítés gyors és gazdaságos.

Válassza a Szigetelő Nádlemez megoldásunkat, és tegye hozzá a hagyományos építészeti stílust és a környezettudatosságot épületéhez, miközben támogatja a helyi gazdaságot és a fenntartható fejlődést.

 

Nádlemez termékek megrendelésre készülnek, gyártás / szállítás 3-4 hét

Leírás: Fenntartható.hu

Súlya:
2 cm vastagságú nádlemez: 4,6 kg/m2 (+-10%)
Térfogatsúlya: cca. 195 k/m3 (+-10%)

Hőszigetelési tényezője:
0,042-0,048 W/mK
0,055 W/mK

Bővebben
Cikkszám :
SZNL20
További adatok
Részletek

 

                                  

Adatok
brand
Kosárfutár
mpn
SZNL20
Cikkszám
SZNL20