Nyelv váltás
MagyarDeutschEnglish
Pénznem váltás

Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-14 óráig áll rendelkezésükre. 

 

Ünnepi csomagszállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket az ünnepi szállítási rendről. 

A 2023.12.19-ig feladott csomagjaikat Futárszolgálataink garantáltan megkísérlik kézbesíteni 2023.12.22-ig.

Megértésüket köszönjük és kellemes Ünnepi készülődést kívánunk!

 

 

 

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szavazás

Fonott törzsű fűz cserépben

Főkategória >Fonott törzsű fűz cserépben

Fonott Vessző Fák Előrendelése - Januárban Indul a Kiszállítás!

 

Örömmel értesítünk minden meglévő és leendő Vásárlónkat, hogy hamarosan elérhetőek lesznek a gyönyörű fonott vessző fáink, melyek egyedülálló és varázslatos kertdíszek lehetnek. A fonott vessző fák rendkívül népszerűek, és idén is lehetőséget kínálunk az előrendelésekre, hogy biztosítsuk Önnek a kívánt fákat.

 

Miért Érdemes Előrendelni?

 

Az előrendelés azért előnyös, mert garantálja, hogy Ön az elsők között juthat hozzá a kívánt fonott vessző fákhoz. Az előrendelések révén biztosíthatja, hogy kertje vagy terasza időben díszítve legyen, amikor a tavasz beköszönt. Emellett segít minket abban is, hogy pontosan megtervezzük a kiszállítást, és minden Vásárlónk elégedett legyen a termékeinkkel.

 

Kérdése van vagy további információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek!

A fonott törzsű fűzfa egy elegáns, de ugyanakkor természetes megjelenésű növény, amely számos kertben és parkban található. A törzse hosszú, keskeny és egyedülállóan fonott. A fonás technikája lehetővé teszi, hogy a vesszők szorosan illeszkedjenek egymáshoz, és erős, stabil törzset hozzanak létre.

Ez a fűzfa 48 élő vesszőszálból van fonva, amelyeket ügyesen illesztettek össze a fonási folyamat során. A 48 szál lehetővé teszi a törzs megfelelő vastagságát és tartósságát, hogy a fűzfa megállja az idő próbáját, és sok éven át szépséget nyújtson a környezetének.

A fonott törzsű fűzfák népszerűek a tájkialakításban, mivel olyan szép és érdekes megjelenést kölcsönöznek a kerteknek és a parkoknak.

Összességében, ez a fonott törzsű fűzfa egy csodálatos példa arra, hogy a természet és az emberi kéz összefonódásából milyen szép és értékes dolgok születhetnek.


Sorrend: