TOP termékek

Házhozszállítás

Szavazás

Piknik kosarak

Közeledik a tavasz, előkerülhetnek a piknikkosarak!

Hamarosan itt a tavasz, amikor végre kiszabadulhatunk a természetbe, a parkokba, és hódolhatunk kedvenc kültéri tevékenységeinknek. Sokan szeretnek kirándulni, és ehhez szervesen hozzátartozik a piknikezés is!

Egy piknik arról szól, hogy ízletes ételeket fogyaszthatunk el családunk, vagy barátaink társaságában a természet lágy ölén. Ezeket azonban el is kell szállítani oda, ami egy hátizsákban nem feltétlenül megoldható, hisz annak falai nem merevek, így a sérülékenyebb élelmiszerek – mint például egy torta – nem fogják kibírni az utazást, legyen az akármilyen rövid is. Szerencsére a piknikkosaraknak köszönhetően ez a probléma könnyedén megkerülhető, hiszen bármit, bármekkora távolságra szállíthatunk bennük a sérülésveszély legcsekélyebb esélye nélkül! Sokféle piknikkosár közül választhatunk, de a hagyományos, vesszőből font kosaraknak nincs párja!

Készüljön már most a tavaszi piknikezésekre, és ha még nincs piknikkosara, vásároljon egyet kínálatunkból! Ha kérdése lenne, keressen bennünket elérhetőségeinken!