TOP termékek

Házhozszállítás

Szavazás

Tetőfedő nád

Tetőfedő nád
Tetőfedő nád
Tetőfedő nád
Tetőfedő nád
Tetőfedő nád

 

Tetőfedő Nád - 100% természetes megoldás a hagyományos tetőfedéshez

 

Az Ön építkezési projektje számára a legjobb választás a tetőfedő nád, amelyet saját területünkön aratunk és gondosan válogatott 60 cm-es körméretű kévékbe kötünk. Termékünk a hagyományos és természetes tetőfedési módszerek közül a legkörnyezetbarátabb és fenntarthatóbb megoldást kínálja, amely tökéletesen illeszkedik az ökoépítészet és a zöld építési trendekhez.

 

Egyedi előnyök:

 

  1. Környezetbarát és fenntartható: A nád, mint természetes és megújuló alapanyag, segít minimalizálni a természeti erőforrások kimerülését, és hozzájárul a környezeti fenntarthatósághoz.

  2. Hőszigetelés: A nád természetes szigetelőanyag, amely kiváló hőszigetelést biztosít a hideg és meleg időben egyaránt, ezáltal jelentősen csökkentheti az energiafogyasztást és a fűtési, hűtési költségeket.

  3. Légáteresztő: A nád természetes szerkezete lehetővé teszi a levegő cirkulációját, így csökkentve a pára és a penész képződését a tető alatt.

  4. Tartósság: Megfelelő karbantartás és kezelés mellett a nádtető akár 30-40 évig is szolgálhat, ami hosszú távú befektetést jelent az épületek élettartamára nézve.

  5. Helyi termék: A nád termesztése, aratása és kévékbe kötése saját területünkön történik, amely elősegíti a helyi gazdaság fejlődését és a környezetbarát szállítási megoldásokat.

  6. Esztétikus megjelenés: A nádtető természetes és rusztikus megjelenése egyedülálló és időtálló esztétikai élményt nyújt az épületeknek.

 

 

Válassza a tetőfedő nád megoldásunkat, és tegye hozzá a hagyományos építészeti stílust és a környezettudatosságot épületéhez, miközben támogatja a helyi gazdaságot és a fenntartható fejlődést.

.


Bővebben
Cikkszám :
O62
További adatok
1 778 Ft
Részletek

Alternatív kifejezések:

nádtető
nádkéve
Bundel riet
water reed
reed bundle
schilfrohr
Schilfstapel
schilf
riet
reed
reet
pile de roseaux
rieten dak
roseaux
roseau de toiture
roofing reed
Dachschilf
daken
riet
rietdekker
rietdekkers
riethandel
biomos
dakriet
reetdach
reetdachdecker
gauben
reetdachdeckerei
kunstreet
kunststoffreet
rohrdach
rohr
wheat reed
thatched roof
reed panels
reed rolls
toiture
chaume
roseau
chaumier
riethandel
rietdekkers
rietdekker
Dachreet
Dachdecker
Reetdachdecker

Adatok
brand
Kosárfutár
mpn
O62
Cikkszám
O62