TOP termékek

Házhozszállítás

Szavazás

Kutya - Cica pihenő párnával, fehér 65x45x50cm

Kutya - Cica pihenő párnával, fehér 65x45x50cm
Kutya - Cica pihenő párnával, fehér 65x45x50cm

 

Kézzel Fonott fehér színű Kisállat odu

 

Termékleírás:

Fedezd fel ezt az exkluzív, kézzel fonott kisállat fekhelyet, amely tökéletes otthont biztosít kedvenced számára. A termék minden részletében a prémium minőséget és gondos kidolgozást tükrözi.

Méretek:

- Szélesség: 65 cm
- Mélység: 45 cm
- Magasság: 50 cm

Anyagok és Színek:


Kosár: A fekhely erős és tartós anyagból készült, amely garantálja, hogy kedvence biztonságban és kényelmesen érezhesse magát benne. A kosár fehér színű, amely tiszta és elegáns megjelenést biztosít, így könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe.
Béllés: A fekhely belsejében található puha és kényelmes béllés szűrke színű, amely kiváló kontrasztot képez a fehér kosárral. Kedvenced imádni fogja a béllés kényelmes és meleg érzetét.

További Jellemzők:


-Kialakítás: A fekhely fedeles kialakításának köszönhetően kedvencednek saját kis privát zugot biztosít, ahol nyugodtan pihenhet vagy elbújhat.
-Kézzel Fonott: A kosár kézzel készült fonási technikával lett elkészítve, ami garantálja az egyedi megjelenést és a kiváló minőséget.
-Tisztítás: A fekhely kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztítást, így mindig tiszta és friss maradhat kedvenced számára.

Ajánljuk ezt a kisállat fekhelyet minden olyan kisállat-tulajdonosnak, aki nem csak a kedvence kényelmét, de az otthona stílusát is fontosnak tartja.

 

 

Cikkszám :
AF60KPF
További adatok
23 490 Ft
Nincs raktáron
Adatok
brand
Kosárfutár
mpn
AF60KP2
Cikkszám
AF60KPF
Hasonló termékek